Stackers

Stackers zijn voedingssupplementen en vetverbranders die gebruikt worden door sporters en ook door uitgaanders. Stackers werken stimulerend (geven meer energie) en eetlustremmend. Deze effecten worden veroorzaakt door een combinatie van ephedra en andere meestal stimulerende stoffen zoals cafeïne, guarana en ginseng. Van de combinatie ephedra/ cafeïne is bekend dat de werking van ephedra versterkt wordt.

De overtreffende trap op “fatburn” gebied. Stacker 2 Ephedra Free was reeds een groot succes zowel in Amerika als in Europa. Ook de geheel vernieuwde Stacker 4 ephedra free zal zeker ook nu weer al uw afslankwensen waarmaken.

Product Informatie
De fabrikant van o.a. Stacker 2, 3, 4 en XPLC, oftewel “The World’s strongest fatburners”, NVE Pharmaceuticals, lanceerde succesvol de 1e generatie ephedravrije vetverbranders, met Stacker 4 als absolute topper. Sinds de succesvolle introductie wordt dit product door velen vergeleken met de ”oude” Stacker 4 formule en voldoet het aan de gestelde afslankwensen. Stacker 4 heeft een zeer uitgekiende samenstelling om uw overtollige kilo’s snel te verliezen. Tegelijkertijd krijgt u een enorme energyboost wat u scherp en alert houdt. Stacker 4 is een van de krachtigste afslankers ooit, een absolute topper.