Obesimed

Obesimed is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van licht tot extreem overgewicht van volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Het gebruik van Obesimed® voorkomt overmatig eetgedrag, ondersteunt een evenwichtig eetpatroon en leidt tot substantieel gewichtsverlies.

Hoe werkt Obesimed?
Het actieve ingrediënt van Obesimed absorbeert grote hoeveelheden water en vormt een natuurlijke substantie, die de maag vult. Dit geeft u een vol gevoel en hierdoor heeft u eerder het gevoel van verzadiging tijdens de maaltijd en de periode erna. Obesimed verlaagt daarnaast het tempo waarmee het voedsel de maag verlaat. Dit doet Obesimed door het vormen van een viskeuze gel matrix. U heeft eerder het gevoel dat u voldoende gegeten heeft, waardoor extreem overgewicht wordt voorkomen Ten slotte, verlaagt Obesimed het cholesterolgehalte en geeft het verlichting bij obstipatie.

Wat is het actieve ingrediënt van Obesimed?
Het actieve ingrediënt van Obesimed is een natuurlijke vezel, die niet door het lichaam wordt opgenomen en verteerd.

Hoe lang kunt u Obesimed gebruiken?
Obesimed dient u niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te gebruiken. U dient 4 dagen rust te nemen voordat u de behandeling hervat.

Hoe gebruik ik Obesimed?
U dient de capsule in zijn geheel in te nemen. Hieronder vindt u de exacte dosering voor volwassen en kinderen vanaf 10 jaar. Volwassenen 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 2 glazen water. Kinderen vanaf 10 jaar 2 – 3 x daags 2 capsules 1 uur voor de maaltijd innemen met 2 glazen water. Let op: u dient de aanbevolen dagelijkse dosering niet over te schrijden.

Moet u nog aanvullende producten gebruiken?
Tijdens het afvallen (en het gebruik van Obesimed) dient u de dagelijkse voeding aan te vullen met een vitamine- en mineralenpreparaat van A t/m Z met 100% ADH.